dinsdag 26 april 2011

Denon Pro - DN-HS5500 > USB media table top HD speler

Denon Pro - DN-HS5500 > USB media table top HD speler

Deze DN-HS5500 is een professionele USB media table top HD speler van Denon die wordt gezien als het nieuwe paradepaardje van Denon. Deze speler fungeert als 2 in 1 apparaat met een direct driver platter, een LCD-scherm, een interne geluidskaart met dubbele uitgangen en een interne harddisk. Deze HD MP3 speler zit vol mogelijkheden en is eigenlijk een dubbele speler dankzij de split-mode functie en dubbele uitgangen.

De speler beschikt over een USB 2.0 poort waar een externe harddisk, een iPod, USB-stick of MP3-speler aan gekoppeld kan worden. Deze USB poort is ook te gebruiken voor een MIDI functie waardoor de speler gekoppeld kan worden aan je PC en door middel van deze connectie de diverse DJ software pakketten zoals PCDJ of Virtual DJ) kunnen worden aangestuurd.

Ook bevat de HS5500 effecten zoals brake, dump, reverse, echo/loop, flanger, filter, 2 naadloze loop functies, etc. Loops zijn bij te stellen zodat elke onzuivere loop zuiver wordt. Niet zo heel gek dat iedere audio- en DJ-fanaat hier zweet in zijn handen van krijgt, want de HS5500 gaat weer een stap verder in DJ-land.


Denon Pro - DN-HS5500 > USB media table top HD speler

Geen opmerkingen:

Een reactie posten